Støtt oss - bli medlem i dag

Årlig medlemskap i Borre Vel koster 100,- og betales inn til kontonummer 2505.20.96092 – du må gjerne støtte oss med mer. Alle bidrag øker vår evne til å jobbe for et enda bedre nærmiljø! Medlemskap gir deg også stemmerett på årsmøte! Du kan også bruke VIPPS – du finner Borre Vel på nr. 23465.

ARRANGEMENTER

Vi avholder ulike arrangementer både for medlemmer av Borre Vel samt beboere og besøkende til Borre. Blant annet bålbrenning på Sankthans, Halloweenfest, Høstfest og julegrantenning.

FLAGGING

Flagging rundt omkring på Borre er velforeningens ansvar. Vi flagger både ved Bautaen samt ved Midgard Historiske Senter, inngangen til Borreparken så vel som inne i selve parken.

SAKER OG PROSESSER

Det er viktig for velforeningen å være med i de ulike politiske prosessene som til enhver tid skjer som enten er med, eller omhandler Borre. Dette være seg både små og store saker.

STØTTE TIL NÆRMILJØET

Velforeningen er en viktig støtte til det lokale nærmiljøet. Vi bidrar med støtte både til ungdomsskolen så vel som enkelte organisasjoner for at vårt nærmiljø skal ha en god utvikling.

Støtt oss med grasrotandel

grasrotandelI tillegg til å være medlem av Borre Vel så kan du også gi oss ekstra støtte ved å gi din grasrotandel til oss. Dette kan du sette opp ved å snakke med din kommisjonær, under mobilspill, Norsk Tipping sine nettsider eller ved å sende SMS med:

Grasrotandelen 990385467 til 2020.

Da vil inntil 5% av din spilleinnsats gå til Borre Vel.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook for å få direkte oppdateringer når det blir lagt ut noe nytt på nettsiden eller om det er andre ting vi ønsker å informere Borres innbyggere om.