Borre Vel har den glede av å invitere til 70-års feiring. Det er i år 70 år siden foreningen ble startet; og en av grunnene til at den ble startet var fordi man ønsket å få på plass en minnemarkering over de falne. Derfor er det også 70 år siden dette kom i stand.

Det vil bli et variert program for dagen – vi får et historisk foredrag om Kirkebakken og omegn ved Jan Ingar Hansen, en forrykende flott formidler. Det vil bli matservering, vikingkamp med Borrefylkingen, leker for barna – vi har offisiell åpning av vår egen bursdagsgave, nemlig en flunkende ny ballbinge og selvfølgelig vil det bli servering av kake.

Arrangementet er gratis – og vi håper at så mange som mulig ønsker å dele dagen med oss. Meld deg gjerne på arrangementet på Facebook slik at vi har en liten pekepinn på hvor mange som kommer!

Feiringen avholdes på Borre ungdomsskole – lørdag 1. september fra kl. 14.00! Husk og ta med deg en campingstol eller lignende for å sitte på!

Program:

  • 14:00 – Åpning ved Kjell Arne Brudvik
  • 14:30 – Historisk foredrag ved Jan Ingar Hansen
  • 15:00 – Matservering
  • 15:45 – Vikingkamp med Borrefylkingen
  • 16:00 – Offisiell åpning av ballbingen og kamp – Voksne mot barn
  • 16:30 – Servering av kake